schoonheidsspecialiste zaandam

 

Salon LOOKZ: dé schoonheidsspecialiste in Zaandam

Ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Zaandam? Bij Salon LOOKZ kan je terecht voor alle schoonheidsbehandelingen waar je naar op zoek bent. Voor veel vrouwen is schoonheid niet vanzelfsprekend. Dit betekent dat het helemaal niet gek is om je huid af en toe goed te laten verzorgen, of om je wimpers of wenkbrauwen net even dat extra beetje aandacht te geven. Dit kan je laten doen bij Salon LOOKZ. Ik help jou graag om je weer mooier te voelen. Wat ik het leukste aan mijn vak vind, is om voor elke cliënt hun behandeling te personaliseren. Zo kunnen we samen het gewenste resultaat behalen. Wil jij dit ook? Maak dan direct een afspraak via de website!

Voor welke behandelingen je kan kiezen

Bij de schoonheidsspecialiste in Zaandam kan je kiezen uit veel verschillende behandelingen. Zo kan je kiezen voor Nimue Cleanse, Nimue Core, Nimue Support, Nimue Deluxe, bindweefselmassage, iCurl, manicure en pedicure. Voor meer informatie over de behandelingen kan je op de betreffende pagina kijken. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat ik altijd eerst een intake doe, voordat ik je ga behandelen. Hierdoor kan ik namelijk kijken welk huidtype je hebt en welke producten hier het beste op aansluiten. Zo weet je zeker dat de behandeling het beoogde resultaat zal hebben. Heb je interesse in een van mijn behandelingen? Ik hoor het graag!
schoonheidsspecialiste zaandam

Van welke merken ik gebruik maak

Ik maak gebruik van verschillende merken voor mijn behandelingen. Voor de gezichtsbehandelingen werk ik met het merk Nimue. Dit merk verbetert het vermogen van de huid, waardoor werkstoffen beter en sneller opgenomen zullen worden. Hierdoor zie jij sneller resultaat! Voor manicure en pedicure werk ik met CND. Hierbinnen kan je kiezen voor een ‘normale’ nagellak, of voor een shellac. Voor het krullen van wimpers werk ik met iCurl, die de wimpers vanaf de haarwortel lift. Voor het waxen gebruik ik het merk Hive. Dit is een volledig synthetische wax, wat betekent dat de kans op een allergische reactie minimaal is. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen er dus in de meeste gevallen goed tegen. Wil jij meer weten? Lees dan verder!

Maak een afspraak

Om langs te kunnen komen bij Salon LOOKZ, is het nodig om een afspraak te maken. Dit kan je doen via onze website op het contactformulier. Ook kan je bellen naar 634589384 of mailen naar info@salonlookz.nl. Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar een ervaren schoonheidsspecialiste in Zaandam. Omdat ik gespecialiseerd ben in de behandeling van acne, is het mogelijk om dit vergoed te krijgen vanuit je aanvullende verzekering. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op!