Over mij

Even voorstellen

"Mijn naam is Larissa Glebbeek en ik ben de eigenaresse van Salon LOOKZ".

"Ik ben afgestudeerd ‘Allround schoonheidsspecialiste’, gespecialiseerd in acne en huid verbeterende behandelingen. Na een periode van 7 jaar werkzaam te zijn geweest in een salon in het centrum van Amsterdam, waarin ik mijzelf volledig heb kunnen ontwikkelen en veel ervaring op heb kunnen doen, heb ik ervoor gekozen om mijn droom na te jagen en salon Lookz te openen".

389066_NL_Salon_LOOKZ_02

"Samen met de kapsalon ‘Time for Hair’ deel ik een pand, wat een mooie samenwerking geeft zodat mensen naast mijn behandelingen ook een afspraak kunnen maken in de kapsalon".

"Wat ik het leukste aan mijn vak vind is om op elke cliënt een persoonlijke behandeling te personaliseren en samen het gewenste resultaat te behalen. Door mijn acne specialisatie kunt u uw acne behandeling vergoed krijgen indien u aanvullend verzekerd bent".

"Met mijn behandelingen wil ik doelgericht resultaat, ontspanning en persoonlijke aandacht samenbrengen. Zelf zal ik mij blijven ontwikkelen en trainen zodat ik helemaal up-to-date ben met de behandelingen van dit moment en ik u zo goed mogelijk kan blijven adviseren".

"Hopelijk mag ik u snel ontvangen in Salon LOOKZ".

 

Veel liefs,

Larissa