Merken

Welke merken gebruiken wij?

389066_NL_Salon_LOOKZ_07
Nimue

Voor onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen werken wij met het merk Nimue.
De focus van deze nieuwe generatie cosmeceuticals zijn behandelingen & peelings die het vermogen van de huid verbeteren, waardoor werkstoffen beter en razendsnel worden opgenomen, zodat u sneller en effectiever resultaat zult ervaren. De behandel filosofie richt zich door middel van actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

De formules op basis van fruitzuren werken onder de oppervlakte van de huid, waardoor de huid zichzelf weer opnieuw hersteld en verbeterd. Nimue bied mogelijkheden voor elke huidclasificatie, overleg met de huidspecialist welke behandeling het meest aansluit bij uw huid. Ook alle thuis producten van Nimue zijn verkrijgbaar bij salon LOOKZ.

CND

Voor onze manicure en pedicure behandelingen werken wij met het professionele merk CND. Bij de behandeling kunt u kiezen uit twee verschillende soorten lak.

De CND Vinylux is de meest bekende nagellak. Verschillende mooie kleuren die drogen en uitharden door natuurlijk licht.

Ook kunt u kiezen voor CND shellac, momenteel erg populair. Shellac heeft een langere houdbaarheid omdat de lak uithard onder een Led-Lamp, hierdoor droogt de lak direct.

Ook de verzorgingsproducten voor huid en nagels zijn afkomstig van CND.

ìCurl

De iCurl is een behandeling voor een permanente wimperkrul.
Dit is de meest snelle en effectieve manier van wimperkrullen.
De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus systeem, waarbij de wimpers eenvoudig en effectief worden behandeld.
De wimpers worden altijd goed beschermd en verzorgd, vóór & na de behandeling. Hierdoor blijven de eigen wimpers onbeschadigd.

Hive & Better waxing

Voor het waxen van het lichaam gebruiken wij de volledig synthetische wax van het merk Hive.
Het voordeel van syntethische wax is dat de kans op een allergische reactie minimaal is. Hierdoor is het ook geschikt voor een zeer gevoelige huid.
De Coolwax van Better waxing gebruiken we voor het gezicht en de intieme zones. Het smeltpunt van deze wax ligt lager, waardoor dit ook geschikt is voor de meest gevoelige huid zonder irritatie.