Schoonheidssalon Zaandam

 

Schoonheidssalon Lookz is een professionele schoonheidssalon in Zaandam met persoonlijke aandacht en advies op maat. Iedere cliënt krijgt een persoonlijke behandeling op maat zodat we samen het gewenste resultaat behalen. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan onder één dak, van huidverbeterende gezichtsbehandelingen en lash lifting tot een manicure en pedicure.

Gezichtsbehandeling Zaandam

Jij kiest de tijd voor een gezichtsbehandeling en vervolgens kijken wij aan de hand van jouw intake en huidtype welke behandeling het best past. Is het je eerste keer bij ons in de schoonheidssalon voor een gezichtsbehandeling? Geef dat bij het boeken even aan, dan zorgen wij dat er voor de behandeling een intake gedaan wordt. Wij werken met de hoogwaardige producten van het merk Nimue voor de huidverbeterende gezichtsbehandelingen. De behandelingen en peelings verbeteren het vermogen van de huid om werkzame stoffen op te nemen. Hierdoor ervaar je sneller en effectiever resultaat. De producten bevatten actieve ingrediënten die zorgen voor herstel, huidverjonging, anti-oxidatie en zonbescherming.

Bindweefselmassage gezicht

Voor een bindweefselmassage in Zaandam ben je bij Schoonheidssalon Lookz aan het juiste adres. Wij geven een bindweefselmassage voor het gezicht, wat als doel heeft om de collageen aanmaak in de huid te stimuleren. De huid wordt hierdoor steviger en krijgt een stralende teint. De diepe massage zorgt namelijk voor een verbeterde doorbloeding en conditie van de huid. Niet alleen zie je er stralend uit na de behandeling, maar ook is het erg ontspannend om een bindweefselmassage te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om de massage los te boeken of in kuurverband.

Schoonheidssalon Zaandam

Manicure en pedicure

Jouw schoonheidsritueel is pas voltooid na een manicure en pedicure. Niet alleen zien je handen en voeten er verzorgd uit, maar het is ook goed voor de gezondheid. Je houdt jouw nagels, handen en voeten gezond door regelmatig een manicure en pedicure te boeken. Wij maken gebruik van de kwalitatieve producten van CND voor hand- en voetverzorging. Eerst worden de nagels in de gewenste vorm gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Ook een handmassage maakt deel uit van de manicure. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en kleuren nagellak als je een kleurtje op de nagels wilt. Bij de pedicure worden de voeten gescrubd en gemasseerd. Ook worden de nagels goed verzorgd en verwijderen wij het eelt. De behandeling wordt uitgevoerd met een pedicure apparaat met nattechniek. Dit zorgt ervoor dat het behandelende gebied tijdens de behandeling direct gekoeld wordt.