Bindweefselmassage Zaandam

 

In onze schoonheidssalon in Zaandam kun je niet alleen terecht voor verzorgende gezichtsbehandelingen, maar ook een bindweefselmassage van het gezicht. Deze massage activeert het collageen in de huid waardoor je huid steviger wordt. Afvalstoffen kunnen zorgen voor verklevingen in de huid. Door het diepe bindweefsel weer los te masseren verbetert de doorbloeding van de huid en de conditie van je huid. Hierdoor wordt de huid gelift en krijg je een gezonde teint. Ook worden de voedingsstoffen weer beter vervoerd, waardoor je huid gezond blijft.

Bindweefselmassage voor het gezicht

Zit jouw huid er futloos uit? Een bindweefselmassage voor het gezicht biedt de oplossing. Door het diepe bindweefsel los te masseren worden voedingsstoffen weer goed vervoerd. De verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat je huid gaat stralen en gelift wordt. De behandeling duurt 30 minuten. Het valt aan te raden om een bindweefselmassage in kuurverband te krijgen. Ook voor een extra boost na een gezichtsbehandeling kun je kiezen voor deze massage. Wij kijken altijd naar jouw huid om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is. Het enige dat jij hoeft te doen is een afspraak inplannen voor een bepaalde tijd. Als het je eerste keer bij Salon Lookz is krijg je vooraf een intake waarbij we een persoonlijk behandelplan voor je samenstellen. Iedere huid is namelijk anders.

Gezichtsbehandeling Zaandam

Je kunt kiezen voor een bindweefselmassage van het gezicht in combinatie met een gezichtsbehandeling. Wij bieden verschillende behandelingen aan waarbij wij werken met de producten van Nimue. Deze hoogwaardige verzorgingsproducten beschermen je huid tegen externe factoren. Een gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat de werkzame stoffen vanuit de verzorgingsproducten sneller in de huid opgenomen worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een diepe peeling van de huid. Naast het verzorgen van je huid zorgen wij er ook voor dat je helemaal kunt ontspannen tijdens de welkomstmassage.

Bindweefselmassage Zaandam

Mooie wimpers

Naast de verschillende gezichtsbehandelingen kunnen de professionals bij Salon Lookz jou ook schitterende wimpers geven. De iCurl behandeling is een snelle en effectieve techniek voor wimperpermanent. Door middel van een natuurlijke krul lijken je eigen wimpers langer. Afhankelijk van de groeicyclus van de wimpers blijft de krul 4 tot 6 weken zitten. Voor een intenser effect kun je deze behandeling uitbreiden met wimperverf. Hierdoor hoef je de komende paar weken geen mascara meer te gebruiken! Als je deze behandeling wilt ondergaan is het belangrijk om naar de salon te komen zonder mascara op. De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in contact komen met water of make-up.